Ezoterikus társkereső és ezoterikus közösségi oldal

Személyes oldalak, blogok - Közösségi portálok
2010. június 02. szerda, 13:32


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az ezoterikus társkereső és ezoterikus közösségi oldal várja mindazokat akik ezoterikus gondolkodásúak, szeretnek chatelni, fórumba írni és olvasni, valamint hasonló gondolkodású társra vágynak.


Ezoterikus társkereső és ezoterikus közösségi oldalAz ezoterikus társkereső és ezoterikus közösségi oldal azért jött létre, hogy kapcsolatba hozza egymással a hasonló gondolkodású és életfelfogású embereket. Legyen ez a társkeresés területén vagy legyél útkereső aki életén szeretne változtatni. Amennyiben keresed a miérteket, a hogyanokat itt a helyed. A fórumban emberek osztják meg egymással tapasztalataikat, problémáikat segítségeiket. Az oldalon megtalálható a chat is, ahol több témában található szobák állnak rendelkezésre. Megerősítést kaphat bárki aki az oldalra navigál, mert itt megtalálható tarot jóslás, szerelemteszt, álmoskönyv is. Folyamatosan bővülő tartalom mellett egyre több felhasználó van jelen az oldalon. Az oldal legfőbb mondandója az, hogy légy az aki vagy valójában, írd le gondolataidat, ismerjenek meg az emberek azáltal ahogy gondolkozól, hiszen azok vagyunk miként gondolkodunk. Hasonló hasonlót vonz!


Az oldal URL-je: Ezoterikus gondolkodású emberek társkereső és közösségi olda

Az oldalt beküldte: Ács Róbert


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tudatosság Blog

Tudatosság és pozitív gondolkodás a mindennapokban a Tudatosság.hu Blog segítségével. Olvassa, kommentálja, ha van véleménye és ossza meg ha tetszett. Iratkozzon fel a blogértesítőre és minden úgy bejegyzés esetén értesítjük.


SMS Gyűjtemény

Itt megtalálod az alkalomhoz illő szöveget. Ez az oldal, az SMS-ek, szöveges üzenetek gyűjtőhelye, ahol meglelsz minden kategóriában mindent, akár születésnapi, névnapi, szerelmes, vicces, szilveszteri, humoros smsre van szükséged.