Forum Vinorum - A közösségi borportál

Személyes oldalak, blogok - Közösségi portálok
2009. szeptember 04. péntek, 15:12


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az oldalon lehetőség van borokat értékelni, elemezni, mások értékelését olvasni, hozzászólásokat írni, pontozni, képeket és új borokat, borászatokat feltölteni.

Forum Vinorum - A közösségi borportálA mi célunk, hogy az egyszerű borkedvelőtől a képzett sommelierig mindenki megtalálja itt a helyét és hangját, valamint az idelátógatóknak segítséget nyújtsunk a végeláthatatlan borpallettán való eligazodáshoz. Mindenkinek a véleménye számít, hogy a borokat közösen és minél több szemszögből tudjuk értékelni. A borok elemzésén keresztül az egyén véleményét ismerhetjük meg, a borok összesített pontozása pedig a közösség ítéletét tükrözi, mely egyben megmutatja a borászat átlagos értékelését is. Természetesen az egyes elemzésekkel sem érthet mindenki egyet, ezért az elemzéseket is lehet pontozni, valamint hozzászólást írni, megvitatni mi az, amivel egyetértenek és mi az, amivel nem. Hogyan is vállalhatnánk, hogy minden bor szerepeljen az adatbázisunkban? Ha az Ön által keresett bor, borászat vagy borvidék nem szerepel a portálon, adja hozzá! Ha megtalálta, de valamilyen adata hiányzik vagy hibás, pótolhatja, módosíthatja azokat. Természetesen ezek a funkciók csak regisztrált felhasználóink számára érhetőek el, de regisztráció nélkül is bárki böngészhet az oldalon, kivéve felhasználóink profil oldalait. Kellemes böngészést kívánunk a Forum Vinorum közösségi borportálon!

Az oldal URL-je: Forum Vinorum - bor, borok, borvidékek, elemzések

Az oldalt beküldte: Psysoul


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

X factor

X-factor hírek, pletykák, és információk. Friss hírek az X-factor sztárjairól. Légy mindig naprakész, ha X-faktorról van szó, olvasd az X-faktor Online oldalait és csatlakozz a közösséghez


Saját blogom

Birtalan Balázs saját blogja, ami tartalmaz minden őszinte vallomást, érzést, elmélkedéseket és sok más gondolatokat. Ezenkívűl a szórakozás, élet, hobbi és sok egyéb más tevékenységét is tartalmaza.