Lájkblog - Ingyen blog 2 perc alatt

Személyes oldalak, blogok - Közösségi portálok
2011. október 23. vasárnap, 12:03


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Csinálj saját lájkblogot a Lájkblog rendszerén percek alatt, válassz egyet a folyamatosan frissülő sablonok közül és blogolj a kedvenc témádról vagy bármiről, ami érdekel. Nálunk végtelen oldalad lehet.


Lájkblog | Ingyen blog 2 perc alattA Lájkblog egy olyan fiataloknak szóló blogszolgáltatás és közösségi oldal is egyben, ahol percek alatt lehet ingyen új blogot létrehozni (bármennyit) anélkül, hogy bonyolult kezelőfelületeket kellene használnia az embernek. Az elérhető blog sablonok folyamatosan bővülnek, így mindenki találhat magának olyan dizájnt, amit szívesen használna. A Lájkblog főoldalán folyamatosan megjelenik minden, ami éppen a blogokon történik vagy új dolog felkerül, így gyorsan és könnyen áttekinthető minden új blog bejegyzés. Viszont, ha valaki nem szeretne blogolni, akkor is megtalálhatja a számítását a közösségi oldal részen, ahol albumokat hozhat létre, írhat az interaktív üzenőfalra, kapcsolatot teremthet a többi felhasználóval vagy csak nézelődhet a tartalmak között.


Az oldal URL-je: Lájkblog - Saját blog oldal percek alatt

Az oldalt beküldte: szabi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kategorizált versek, smsek!

Kategorizált versek, smsek! Idézetet SMS-t Verset keresel? Itt megtalálod! Szép idézetek, versek, bölcs gondolatok, ünnepi köszöntők, és sms-ek tárháza.


Nem találod a szerelmet? Segít a szerelemdoktor.net!

Régóta keresed a szerelmet,de nem találod? Vagy már megtaláltad, de jó lenne néhány praktikus ötlet ? A szerelemdoktor.net egy ötlettár és egyben közösségi portál is, ahol a facebook segítségével könnyen ismerkedhettek.