SZÉP Kártya blog sok-sok infóval

Személyes oldalak, blogok - Közösségi portálok
2012. június 07. csütörtök, 13:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ha szeretne minél több információhoz jutni a SZÉP Kártyáról, akkor feltétlenül keresse fel blogunkat! Itt olyan témákról kaphat tájékozódást, mint például a SZÉP Kártya aktiválása, egyenlege stb.


SZÉP Kártya blog sok-sok infóvalKészpénz használata nélkül, könnyedén, bankkártyához hasonlóan fizetni akár nyaraláskor, akár az étteremben, már a Széchenyi Pihenőkártyával is lehetséges. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek számának növekedése, valamint az igénybe vehető szolgáltatások sokszínűsége rengeteg felhasználási lehetőséget biztosít a kártyatulajdonosoknak. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásait a Pihenőkártya megfelelő alszámlájának keretéről lehet rendezni. A SZÉP Kártya elfogadóhelyekről, valamint az utalványkártya használatáról hasznos és friss információkat honlapunkon olvashatnak. Érdemes rendszeresen visszalátogatni. A Széchenyi Pihenőkártya egy olyan lehetőség, amely megkönnyíti a pihenést és a szórakozást.


Az oldal URL-je: SZÉP Kártya

Az oldalt beküldte: hunprobalazs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szerelmes sms-ek

Hiányzol sms-ek, Szerelmes sms-ek, Kacérkodó sms, Névnapi sms, Születésnapi sms, Karácsonyi sms, Szilveszteri valamint Újévi sms-ek ingyenes gyüjteménye.

30 év kelett hozzá - nekem. Te meddig vársz?

Ha egy buszvezető-ápolónő párosnak sikerült, akkor bárkinek sikerülhet! Ennyire Te is képes vagy! Csak ne várd a megfelelő pillanatot, mert az mindig éppen ez a pillanat!