X factor

Személyes oldalak, blogok - Közösségi portálok
2010. július 15. csütörtök, 21:46


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


X-factor hírek, pletykák, és információk. Friss hírek az X-factor sztárjairól. Légy mindig naprakész, ha X-faktorról van szó, olvasd az X-faktor Online oldalait és csatlakozz a közösséghez


X factorAz X-faktor Online egy internetes közösségi portál az X-factor rajongók számára. Csatlakozz hozzánk légy része az X-factor online közösségének. Friss híreket olvashatsz a sztárok életéről. Megírjuk mi történik az X-faktor celebjeivel. Betekinthetsz a műsorvezetők, zsűritagok és a sztárok életébe. Mindig friss hírekkel szolgálunk. Ha van kedved akár te magad is küldhetsz be cikkeket az x-faktorral kapcsolatban vagy kommentálhatod az bejegyzéseket, hozzászólhatsz a témákhoz. Szeretnél minél többet megtudni az X-factor világáról ? Ha igen, akkor ez a honlap pont neked való. Érdekes dolgokat olvashatsz az X-faktorról, mókás videókat nézegethetsz a válogatásról és megnézheted a bejutott énekesek fellépéseit. Kellemes időtöltést és jó szórakozást !


Az oldal URL-je: X factor

Az oldalt beküldte: Xefande


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tudatosság Blog

Tudatosság és pozitív gondolkodás a mindennapokban a Tudatosság.hu Blog segítségével. Olvassa, kommentálja, ha van véleménye és ossza meg ha tetszett. Iratkozzon fel a blogértesítőre és minden úgy bejegyzés esetén értesítjük.


Hajtővadászat

Hajjal foglalkozó blog, főként nők részére, akik érdekes hajkiegészítőket, frizurákat, kontyokat keresnek. Sok érdekes tanáccsal és különböző praktikákkal a hajápoláshoz.