SMS Gyűjtemény

Személyes oldalak, blogok - SMS szövegek
2011. november 04. péntek, 17:25


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Itt megtalálod az alkalomhoz illő szöveget. Ez az oldal, az SMS-ek, szöveges üzenetek gyűjtőhelye, ahol meglelsz minden kategóriában mindent, akár születésnapi, névnapi, szerelmes, vicces, szilveszteri, humoros smsre van szükséged.


SMS Gyűjtemény3 éve alakult SMShungary 2 évig tömeges sms küldéssel foglalkozott, profilváltás után az oldalt átalakítottuk SMS gyűjteménnyé. Az oldalon több ezer SMS szerepel, szinte minden kategóriában található szöveges üzenet az oldalon. Akár szülinapi, névnapi, karácsonyi, humoros, szilveszteri, szakítós, szerelmes szöveges üzenetre van szükséged, itt megtalálod. Ajánlhatsz, like-olhatsz, megoszthatsz több közösségi oldalon. Küldj bármilyen alkalomra ismerőseidnek SMS-t, biztos lehetsz benne, hogy örülni fog neki. Az üzeneteket kategorizálhatod, kommentelheted. Mindenkinek jó időtöltést, jó szórakozást kívánunk az oldalon található tartalomhoz. Ha ismersz jó sms-t, küld el nekünk az főoldalon, vagy emailban.


Az oldal URL-je: Szöveges üzene minden kategóriában. A nagy SMS gyűjtemény.

Az oldalt beküldte: gergelym


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Sms szövegek

Küldj szerelmes, Valentin napi, kacérkodó, vagy ünnepi, születésnapi köszöntő sms-t a kedvesednek, barátodnak

Ha szebbé varázsolná kertjét

Egy csalási ház egyik legfontosabb része egyértelműen a kert. Nyaranta itt töltjük a legtöbb időd, ide menekülünk a bent uralkodó kánikula elől. Az azonban korántsem mindegy, hogy kertünk hogyan is néz ki.