Avon tanácsadónő jelentkezés

Személyes oldalak, blogok - Személyes blog
2011. december 11. vasárnap, 01:17


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Kerves Látogatóm! Szépségápolási blogomban főleg az Avon termékek használatáról,előnyeiről és hátrányairól szeretnék beszámolni. Természetesen egyéb csajos témákról is szó esik..


Avon tanácsadónő jelentkezésKedves Vendégem! Blogomban a szépségápolás relytelmeibe szeretnélek beavatni , főleg az Avon termékek fényében, de természetesen egyéb csajos témákkal is foglalkozom. Hozzá szólásaiddal, ötleteiddel , tanácsaiddal segíts az oldal szerkesztésében teis! Ha próbáltad már az Avon termékeket, meséld el tapasztalataidat, vagy kérdezd a többieket más termékekről.. így biztosabban rendelhetsz! Az on -line katalógust szintén itt megtalálod és nincs is más dolgod , mint a kódot és a darabszámot emailban elküldöd nekem , a telefonszámoddal. Ha ki szeretnéd használni a nagykereskedelmi áron való vásárlást , töltsd ki a jelentkezési űrlapot! A személyes találkozást követöen , máris rendelhetsz akár 35% kedvezménnyel a 250 oldalas három hetente megjelenő katalógusból.


Az oldal URL-je: Avon tanácsadó szeretnék lenni

Az oldalt beküldte: Bójás Zsuzsanna


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Jolánka.hu

Egy elhanyagolt fotóblog Jolánkáról a gombszemű tacskólányról meg arról ami körülötte történik

Tudatosság Blog

Tudatosság és pozitív gondolkodás a mindennapokban a Tudatosság.hu Blog segítségével. Olvassa, kommentálja, ha van véleménye és ossza meg ha tetszett. Iratkozzon fel a blogértesítőre és minden úgy bejegyzés esetén értesítjük.