Az autizmusról másképpen

Személyes oldalak, blogok - Személyes blog
2011. augusztus 05. péntek, 15:48


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Egy blog, melyben az autista bátyámon keresztül mutatom be az autizmust, ezt az érdekesállapotot. A tartalmat kiegészítem szakmai cikkekkel is, hogy mindenki megismerhesse az autizmus jellegzetességeit.


Az autizmusról másképpenEgy blog, melyben az autista bátyámon keresztül mutatom be az autizmust, ezt az érdekes, izgalmas, gyakran humoros állapotot. A történetek mellett gyakran kerülnek előtérbe szakmai cikkek, hogy jobban megismertessem az autizmus jellegzetességeit, tüneteit. Szó van benne a kialakulásával kapcsolatos elméletekről, a korai gyanújelekről, hagyományos és alternatív terápiás lehetőségekről (ABA, Son-rise, Higashi, TEACCH, PECS, HRG és TSMT, Bánffy-módszer stb.), az autisztikus sérülés csoportjairól, az autizmus típusairól, valamint a PEP diagnosztikai rendszerről. A blog középpontjában azonban Gyurka guru és az Ő tanításai állnak. Olvasmányos, vidám, olykor szomorú és elgondolkodtató történetek egy egyedülálló, bölcs lélekről.


Az oldal URL-je: Gyurka guru tanításai - Az autizmusról másképpen

Az oldalt beküldte: Bors Krisztián


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Avon tanácsadónő jelentkezés

Kerves Látogatóm! Szépségápolási blogomban főleg az Avon termékek használatáról,előnyeiről és hátrányairól szeretnék beszámolni. Természetesen egyéb csajos témákról is szó esik..


Ha szebbé varázsolná kertjét

Egy csalási ház egyik legfontosabb része egyértelműen a kert. Nyaranta itt töltjük a legtöbb időd, ide menekülünk a bent uralkodó kánikula elől. Az azonban korántsem mindegy, hogy kertünk hogyan is néz ki.