Egy nem hagyományos könyv készítése olvasók segítségével. Féltétlenül olvasd el!

Személyes oldalak, blogok - Személyes blog
2012. október 30. kedd, 19:25


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ez az oldal azért jött létre, mert az egyik legjobb barátom az oldalon említett betegségben halt meg: stressz okozta rák. Ezért egy író-olvasó együttműködésben szeretnék könyvet írni.


Egy nem hagyományos könyv készítése olvasók segítségével. Féltétlenül olvasd el!A célom a következő lenne, amiben mindenki segítségét nagyon várom: egy könyv, melyben a tizenévesek gondjaival, problémáival foglalkozunk. Ebben szerepelni fognak a felmerülő problémák, illetve az abból levont tanulságok, megoldások. Úgy érzem, hogy erre rendkívül nagy szükség van, ugyanis ha nem foglalkozunk ezekkel a bajokkal, akkor borzasztó fordulat következik be a világban. A tizenévesek nem tudnak kihez fordulni segítségért: úgy gondolják, hogy a szülők nem értik meg őket, vagy éppen nem foglalkoznak velük a sok munka miatt, esetleg félnek, hogy a következmény büntetés lenne. A barátokban sokszor csalódnak, vagy éppen nem is tudják kiben bízhatnak meg igazán. Ez a könyv segítség lenne kamaszoknak, szülőknek egyaránt. Ehhez csak annyi kell, hogy ne csupán csak a velem megtörtént esetekből tanuljunk, hanem olyan dolgokkal is foglalkozzunk, ami nekem elkerülné a figyelmemet. Rohanó világunkban a lelkivilágunk háttérbe szorul, pedig ez lenne a legfontosabb dolog, amivel foglalkoznunk kellene. Ezen múlik a kedélyállapotunk, az egészségünk; testi és lelki egészség egyaránt. Ezen kívül nem mindegy, hogy gyermekeink, hogy nőnek fel, mert a gyermekkoruk döntik el, hogy milyen felnőtté is válnak valójában. A mai fiatalok hihetetlen része fordul drogokhoz, alkoholokhoz, ebben találva lelki támaszt. Ezek közül a többség nem is sejti hová vezethet mindez, vagy éppen tisztában vannak vele, de "cikinek" érzik, ha nem mennek a "divattal". Szeretnék egy közvetlen sítusú könyvben ezekről, és még sok egyéb gonddal megküzdeni, mely egy biztos támaszt nyújthat minden fiatalnak. Úgy érzem, én sok mindent átéltem, kész vagyok a feladathoz, hogy többek között ezeket is könyvbe foglaljam. Ehhez viszont az kell, hogy minél több emberhez eljusson, így nagyon hálás lennék, ha ebben is kapnék a segítséget.


Az oldal URL-je: Tizenévesek problémái, gondjai, bajai? Most itt a megoldás.

Az oldalt beküldte: Neumann Kitti


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szerelmes sms-ek

Hiányzol sms-ek, Szerelmes sms-ek, Kacérkodó sms, Névnapi sms, Születésnapi sms, Karácsonyi sms, Szilveszteri valamint Újévi sms-ek ingyenes gyüjteménye.

Az autizmusról másképpen

Egy blog, melyben az autista bátyámon keresztül mutatom be az autizmust, ezt az érdekesállapotot. A tartalmat kiegészítem szakmai cikkekkel is, hogy mindenki megismerhesse az autizmus jellegzetességeit.