Emberi Tisztesség

Személyes oldalak, blogok - Személyes blog
2009. november 07. szombat, 16:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az emberi tisztesség megnyilvánulása a mindennapokban, kiemelten a közélet, a politika vonatkozásában. Alapvető célja: az emberi tisztesség "népszerűsítése".

Emberi TisztességA tisztesség nem túl népszerű dolog, nem jelennek meg róla naponta történetek a bulvárlapokban. Mégis még mindig vannak olyanok, akiknek igénye van rá. Ezen a blogon az írások erről szólnak. Az emberi tisztesség megnyilvánulásáról a mindennapokban, kiemelten a közélet, a politika vonatkozásában. A blog alapvető célja: az emberi tisztesség "népszerűsítése", az úgy nevezett civil kurázsi erősítése, az emberek ösztönzése a róluk szóló döntésekben történő részt vételre. E mellett igyekszik a tisztességet értékként a magukénak valló emberekből közösséget teremteni. Ebben a közösségben nem az ismerősöket kell megkeresni, hanem a hasonló értékrendűeket lehet megismerni.

Az oldal URL-je: Blog a tisztességről a közéletben és a politikában

Az oldalt beküldte: bng


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Lájkblog - Ingyen blog 2 perc alatt

Csinálj saját lájkblogot a Lájkblog rendszerén percek alatt, válassz egyet a folyamatosan frissülő sablonok közül és blogolj a kedvenc témádról vagy bármiről, ami érdekel. Nálunk végtelen oldalad lehet.


Optimális optika

Szeretnéd te is lecserélni szemüveged? Ha a legjobb minőséget szeretnéd megkapni, akkor bizony mi vagyunk a számodra megfelelő csapat! Válaszd te is a legjobb szemüvegeket!