Ha szebbé varázsolná kertjét

Személyes oldalak, blogok - Személyes blog
2013. november 25. hétfő, 13:37


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Egy csalási ház egyik legfontosabb része egyértelműen a kert. Nyaranta itt töltjük a legtöbb időd, ide menekülünk a bent uralkodó kánikula elől. Az azonban korántsem mindegy, hogy kertünk hogyan is néz ki.


Ha szebbé varázsolná kertjétHogy hogyan is essünk neki egy kerti tó elkészítésének? Egy ilyen kerti tó ugyanis otthonunk legszebb eleme lehet, mely egyedülálló hangulatot képes varázsolni az udvarra. Ennek partján valóban kikapcsolódhatunk és eltölthet minket a harmónia. Egy kerti tó kialakítása esetén a legfontosabb lépés, hogy annak helyét megfelelően válasszuk meg. A tó nem kerülhet túlzottan árnyékos és túlzottan szélvédett helyre sem. Ezek fontos szempontok, ah azt szeretnénk, hogy tavunk öntisztító képessége megfelelő legyen. Az is fontos, hogy a meder alját megfelelően leszigeteljük, valamilyen vízzáró fóliával. A telepítendő növényeknek a tó partján külön peremet kell kialakítani, melynek mélységét a telepítendő növények fajtája határozza meg. HA szeretne többet tudni egy ilyen kerti tó kialakításáról, vagy egyéb a kertjét szebbé tevő trükkökről, akkor az Interior Blog kert rovatában bőven talál még érdekes cikkeket.


Az oldal URL-je: cikkek a kert szebbé tételéhez

Az oldalt beküldte: InteriorBlog


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Körömdíszítés lépésről lépésre

Körömdíszítés lépésről lépésre, vagyis minden olyan érdekesség, ami a műköröm díszítésével kapcsolatosan felmerül. Hasznos blog nem csak műkörmösöknek, hanem azok számára is, akik érdeklődnek a szakma iránt.


Saját blogom

Birtalan Balázs saját blogja, ami tartalmaz minden őszinte vallomást, érzést, elmélkedéseket és sok más gondolatokat. Ezenkívűl a szórakozás, élet, hobbi és sok egyéb más tevékenységét is tartalmaza.