Hajtővadászat

Személyes oldalak, blogok - Személyes blog
2011. április 14. csütörtök, 17:27


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Hajjal foglalkozó blog, főként nők részére, akik érdekes hajkiegészítőket, frizurákat, kontyokat keresnek. Sok érdekes tanáccsal és különböző praktikákkal a hajápoláshoz.


HajtővadászatEz egy hajas blog, szinte minden hajjal kapcsolatos téma megtalálható benne. Kezdve a legtrendibb frizurákkal, divatos kontyokkal, amelyek könnyen elkészíthetőek akár otthon is. A legtutibb vágási technikákat is megtalálod mindig az aktuális trendnek megfelelően. A hajápolásról is sok praktikára akadhatsz, a hajtípusodhoz és a hajszínedhez megfelelően. Minden korosztály talál magának érdekes témákat hajkiegészítőkről, divatról, szokásokról. Mindezen cikkeket sok képpel és illusztrációval láthatod, amiben biztosan találhatsz akár Te magadnak is megfelelő hajviseletet, ami elkészítését bátran kérheted majd fodrászodtól. Illetve a sok hajkiegészítőből is biztosan találsz magadnak olyat amely elnyeri tetszésedet.


Az oldal URL-je: Hajas blog

Az oldalt beküldte: Rohtmer Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Emberi Tisztesség

Az emberi tisztesség megnyilvánulása a mindennapokban, kiemelten a közélet, a politika vonatkozásában. Alapvető célja: az emberi tisztesség "népszerűsítése".

Lájkblog - Ingyen blog 2 perc alatt

Csinálj saját lájkblogot a Lájkblog rendszerén percek alatt, válassz egyet a folyamatosan frissülő sablonok közül és blogolj a kedvenc témádról vagy bármiről, ami érdekel. Nálunk végtelen oldalad lehet.