Rózsakereszt mint szellemi út

Személyes oldalak, blogok - Személyes blog
2009. szeptember 08. kedd, 11:30


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Egy hétköznapi Rózsakeresztes blogja: Ember ismerd meg önmagad! A kérdés, amelyről most beszélni szeretnék Önöknek, nagyon közel áll a szívemhez.

Rózsakereszt mint szellemi útÚgy gondolom, hogy nem attól válik valaki rózsakeresztessé, hogy kapcsolatba lép a nyugati misztériumiskolával, vagy a rózsakeresztes-közösség tagja lesz. Nem, a rózsakeresztesség egy bizonyos pszichikai, lelki és szellemi minőségen alapul. Akár tudatában vagyunk ennek a minőségnek, akár nem, szorgalmas ezoterikus munkálkodásba merülve, vagy anélkül, de mindig a saját belső állapotunk határozza meg, hogy rózsakeresztesek vagyunk-e vagy sem. A valódi rózsakeresztesnek erről a pszichikai, lelki és szellemi minőségéről szeretnék most beszélni Önöknek. Itt most azokról van szó, akiket lényük jellegénél fogva – mint az idők folyamán mindig is – megérint a nyugati misztériumok erőtere, vagy legalábbis szóba jöhetnek egy ilyen érintés számára.

Az oldal URL-je: Ezoterikus rózsakereszt

Az oldalt beküldte: Árvai Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kategorizált versek, smsek!

Kategorizált versek, smsek! Idézetet SMS-t Verset keresel? Itt megtalálod! Szép idézetek, versek, bölcs gondolatok, ünnepi köszöntők, és sms-ek tárháza.


Hajtővadászat

Hajjal foglalkozó blog, főként nők részére, akik érdekes hajkiegészítőket, frizurákat, kontyokat keresnek. Sok érdekes tanáccsal és különböző praktikákkal a hajápoláshoz.