Saját blogom

Személyes oldalak, blogok - Személyes blog
2012. november 02. péntek, 22:37


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Birtalan Balázs saját blogja, ami tartalmaz minden őszinte vallomást, érzést, elmélkedéseket és sok más gondolatokat. Ezenkívűl a szórakozás, élet, hobbi és sok egyéb más tevékenységét is tartalmaza.


Saját blogomBirtalan Balázs vagyok. A blog oldalamon minden olyan személyes életemről szóló történeteket szoktam közzé tenni. Ezenkívül tartalmaza gondolataimat, érzéseimet és elmélkedéseimet a kül világról. Hogy mind ez ne legyen filozófiai hangulatú blog, ezért vegyítem szórakozással, hobbival, művészettel is. De minden kép első helyen itt is helyett kapnak a legjobb barátaim, akiktől köszönhettem tapasztalat szerzéseimet. Későbbiekben oktatással, egyéb dolgok tanulmányozásával is szeretném bővítenni. Kiemelkedő helyett fog kapni a művészet, zongora és színészi munkáságaim. És mind ezekmelett további témakörökkel is fogom bővítenni. Míg tart életem addig bővül. Nagyon remélem, hogy nem csak Nekem, akár Neked is tanulságos lehet, majd később vissza jönni oldalamra.


Az oldal URL-je: Balázs oldala

Az oldalt beküldte: Birtalan Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

30 év kelett hozzá - nekem. Te meddig vársz?

Ha egy buszvezető-ápolónő párosnak sikerült, akkor bárkinek sikerülhet! Ennyire Te is képes vagy! Csak ne várd a megfelelő pillanatot, mert az mindig éppen ez a pillanat!

Egy nem hagyományos könyv készítése olvasók segítségével. Féltétlenül olvasd el!

Ez az oldal azért jött létre, mert az egyik legjobb barátom az oldalon említett betegségben halt meg: stressz okozta rák. Ezért egy író-olvasó együttműködésben szeretnék könyvet írni.