Tudatosság Blog

Személyes oldalak, blogok - Személyes blog
2012. január 30. hétfő, 23:04


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tudatosság és pozitív gondolkodás a mindennapokban a Tudatosság.hu Blog segítségével. Olvassa, kommentálja, ha van véleménye és ossza meg ha tetszett. Iratkozzon fel a blogértesítőre és minden úgy bejegyzés esetén értesítjük.


Tudatosság BlogA tudatosság. hu blog a mindennapokra ad tanácsot az embereknek pozitív gondolkodás, önbizalom növelés témákban. Úgy gondolom, hogy ezek az információk fontosak, és minél több emberhez kellene eljuttatni őket, akik alkalmazzák. A blogon általában 2-3 hetente jelennek meg új írások. Általában azt szoktuk javasolni olvasóinknak, hogy ne nekünk higgyenek, hanem próbálják ki a leírtakat, majd pedig számoljanak be a blogon a többi olvasónak eredményeikről. Új szolgáltatásunk a blogértesítő. Ha feliratkozik nemcsak, hogy nem marad le semmiről, hanem most letöltheti a "Változás szabadság" C. e-book-ot munkafüzettel együtt. Így ha hajlandó tenni érte, akkor akár már ma elkezdheti megváltoztatni életét.


Az oldal URL-je: Tudatosság, pozitív gondolkodás a mindennapokban

Az oldalt beküldte: Hollenda Zsolt


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Emberi Tisztesség

Az emberi tisztesség megnyilvánulása a mindennapokban, kiemelten a közélet, a politika vonatkozásában. Alapvető célja: az emberi tisztesség "népszerűsítése".

Körömdíszítés lépésről lépésre

Körömdíszítés lépésről lépésre, vagyis minden olyan érdekesség, ami a műköröm díszítésével kapcsolatosan felmerül. Hasznos blog nem csak műkörmösöknek, hanem azok számára is, akik érdeklődnek a szakma iránt.