A kategória kiemelt bejegyzései:

Hajókkal, hajózással foglalkozó ismeretterjesztő lap

Pauer Miklós Gusztáv hajókkal, hajózással foglakozó ismeretterjesztő honlapja. Az honlapon megtalálsz mindent az ismertebb vagy kevésbé ismert illetve egyáltalán nem ismert, de érdekes sorsú hajókról.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Nyugatmet.hu az időjárásportál..

Tudomány, technika - Ismeretterjesztő
2012. december 18. kedd, 14:51


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Oldalunk létrejöttének célja, hogy a lehető leghitelesebb módon nyújtsunk tájékoztatást a városok 15 napos várható időjárására vonatkozólag. Veszélyjelzéseink egyedülálló módon informatívak , szakmaiak és közérthetőek.


Nyugatmet.hu az időjárásportál..Naponta frissülő 15 napos időjárás előrejelzések hazai városokra, amelyeket a világ két legjobb időjárás előrejelző modelljeinek segítségével készítjük saját fejlesztés alapján. A leghitelesebb tájékoztatás érdekében prognózisainkban figyelembe vesszük az Országon belüli makroklimatikus adottságokat. Informatív közérthető, de ugyanakkor szakmailag a lehető megalapozottabb veszélyjelzéseinkkel területi behatároltsággal hívjuk fel a figyelmet a várható veszélyes időjárási eseményekre. Oldalunkon a sok érdekes információ mellett lehetőség van csapadék előrejelzési térképeinken megtekinteni a különböző időtávokban figyelembe vett várható megyénkénti csapadékmennyiségeket. Látogatóinknak lehetősége van ellenőrzött észlelési adatokat is beküldeni, amelyeket jelenidő-időkép térképünkön jelenítünk meg.


Az oldal URL-je: Nyugatmet.hu - 15 napos időjárás előrejelzés

Az oldalt beküldte: Sulyok Tamás


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

3D TV - utat tör a 3d televízió

A 3D TV egy olyan találmány, amely a 3D televízió kommunikációs képességei által az egész élhető világunkat megváltoztathatja. Szerintünk a 3D TV egy igen komoly változás első lépcsője.


Trendi mobiltelefon kiegészítők széles választékban - Gsmphone.hu

A Gsmphone.hu webáruházban trendi kiegészítőket vásárolhatsz mobiltelefonodhoz. Széles választékban kínálunk hátlapokat, tokokat és táskákat, képernyővédő fóliákat és egyéb tartozékokban.